Natasja Hoex & Team

Wat zijn de geheimen van een sprankelend team? Waarom werkt het ene team nu wel en het andere niet? Wat zijn de succes ingrediënten van een inspirerend leider? Hoe krijgt dit team nu wel die gewenste resultaten voor elkaar? Die vragen houden mij al 20 jaar bezig als  groepsdynamica-expert.

Ik sta te huilen van ontroering als dat team eindelijk uit de impasse weet te stappen. Te juichen als mensen zich weer uitspreken, niet óver elkaar, maar tegen elkaar. Wat geeft het een vrijheid als teams het openlijk oneens mogen zijn met elkaar. Schaterlachen als we inzien hoe gelijk we eigenlijk zijn in onze fouten.

Een team wat weer in vrijheid samenwerkt, wat een ongelooflijk verschil!

Ik ben recht voor zijn raap, sta bekend om mijn gave om de juiste schop onder de juiste kont te geven. Ik rust niet voordat de “bug” ook echt uit het systeem is. En ik lever blijvend resultaat, daar sta ik voor.

Ik werk het liefste met mannenteams met invloed (MT, directieteams). Waarom? Mannen(teams) weten door hun drive vaak ver te komen, tot een bepaald punt en dan stokt het ineens. Ze hebben de boardroom, het college van bestuur of het MT weten te bereiken, ze hebben als directie hun bedrijf groter weten te maken. Maar dan is er ineens iets anders nodig om tot de volgende stap te komen. En daar kan ik jullie nu juist in helpen. Dus wacht niet langer af tot het vanzelf verbetert…..

Maak nu een afspraak

Teamcoaching is geen individuele coaching (ik heb er dan ook een hekel aan dat veel coaches zichzelf zomaar benoemen tot teamcoach). Teamcoaching vraagt om expertise en ervaring op het gebied van groepsdynamica. Het is een vak dat gaat over het dealen met de realiteit zoals die is, met soms behoorlijk lastige, roestige patronen uit de praktijk. Interventies kunnen doen die soms heel paradoxaal voelen, maar wel het team echt verder helpen.

Mijn expertise heb ik opgebouwd in 20 jaar ervaring in het leiden van groepen, onderbouwd door zeer uitgebreide studie. Eerst als psychologe en later in mijn groepsdynamica specialisatie. Ik ben één van de weinig gediplomeerden op het gebied van Themagecentreerde Interactie (TGI).  Mijn opleiding heb ik genoten in de USA, Duitsland, Wenen, België en Nederland.

Reizen is een enorme passie van mij. Ik voel dan aan alles dat ik leef en ontdek. En dat is misschien wel mijn belangrijkste drijfveer in het leven: Ontdekken. “We do not travel to escape life, but for life not to escape us”

Bij De Teamcoach werken we samen in een team van teamcoaches die allemaal een specialistische opleiding op het gebied van groepsdynamica hebben en een zeer ruime ervaring kunnen bieden in het werken met groepen. We zijn niet standaard, we zijn niet de goedkoopste en we zijn niet altijd even lief. We bieden wel een echte oplossing, voor echte mensen met een echt probleem.

Ik werk al 16 jaar met groepen. Vanuit de verwondering waarom sommige groepen als vanzelf lijken te functioneren en anderen niet uit de consumentenstand te schoppen zijn, heb ik me gespecialiseerd in de geheimen en succesfactoren van groepsdynamiek. Ik ben gecertificeerd door het Europese Instituut voor Thema gecentreerde Interactie. Hoe kun je door een klein dingetje anders aan te pakken je team ineens veel gemakkelijker laten samenwerken? Ik leer het je graag. Ik werk met name in technische projectorganisaties met mannenteams, omdat daar de neiging tot verzanden in (technische) details vaak het echte succes in de weg staat. Ik help jou om daar een andere dynamiek in neer te zetten zonder te duwen en te trekken en zo veel meer succes te halen! Ik sta bekend om mijn gave om de juiste schop onder de juiste kont te geven Natasja Hoex is Europees gecertificeerd in de Themagecentreerde Interventie (TGI). Een expert op het gebied van groepsdynamiek!