Burgemeester Tuerlings, Gemeente Reusel-De Mierden
“Ik maak al 30 jaar regelmatig dit soort sessies mee en meestal weten we dan nog wel waar we hebben gegeten, maar niet meer wat we hebben gedaan. Dit is voor het eerst in 30 jaar dat ik een sessie meemaak met zoveel impact. Impact op de korte termijn en ook nog maanden daarna”
Eindelijk een team dat zelf issues oplost


Mevrouw A. Wilhelmus, Gemeente Heeze-Leende
“De samenwerking is sterk verbeterd. Men heeft meer begrip en meer commitment naar elkaar toe. En de leidinggevende is effectiever in het sturen van de ontwikkeling van de afdeling.”
Ik geef De Teamcoach een 9.


De heer P. Jaspers, Achmea Pensioenen
“Wij hebben De Teamcoach ingezet voor twee verschillende opdrachten. Zij heeft in beide opdrachten de persoonlijke coachen tot tevredenheid van mij als opdrachtgever en betrokken managers prima uitgevoerd. Teams zijn daarnaast beter gaan samenwerken. Conflicten zijn goed besproken, teamleden hebben onderlinge spanningen uitgesproken. Samenwerking is aantoonbaar verbeterd.”
Ik geef haar een 9.De heer D. Kanhai, KLM-Cargo
“Het traject heeft ons veel opgeleverd: Handige & direct toepasbare hands-on coaching welke de structuur rondom en in de projecten verduidelijkt hebben, zoals de bijvoorbeeld de rolverdeling in een project en een duidelijk begin & eindpunt van een project.Mevrouw L. Vink, InfoSupport
“Het teamcoachtraject heeft mij als coordinator opgeleverd: Duidelijkheid hoe deze nieuwe functie te vervullen. Meer bewust van eigen kracht en gevoel, en deze ook kenbaar durven maken, middels gesprekstechnieken/oefeningen rondom conflictsituaties.
We hebben nu een professioneler team, waarbij we (middels mijn coördinatiefunctie) beter samenwerken in een open en beter georganiseerde omgeving.”
Ik geef De Teamcoach een 8.


Cees Rijken, Basisschool Het kraaiennest

Onze oorspronkelijke vraag was:
Help ons om ons team echt als team te laten functioneren. Het geven en ontvangen van gevraagde en ongevraagde feedback is daarbij een zeer belangrijk onderdeel van goed team functioneren. Verder wilden we het wandelgangencircuit laten stoppen en ombuigen in een manier van omgaan met elkaar die effectief is.

Coaching heeft mij als directeur het volgende opgeleverd:
Ik heb inzicht gekregen in het effect van mijn gedrag op ons team en tools gekregen om mijn gedrag te veranderen. Dat geeft me een gevoel van vrijheid en dat ervaar ik als zeer prettig.

Teamcoaching door Natasja Hoex/ De Teamcoach heeft ons opgeleverd:
Een team dat zich bewust is van zijn kwaliteiten/ontwikkelpunten en dat zelf issues oplost
Wij geven De Teamcoach een 9