Selecteer een pagina

Daar lagen ze, op de vluchtstrook. Een blauwe trui met rode vlek, een kaki broek en één zware zwarte schoen.

Wilde scenario’s komen voor mijn ogen.

Een auto vol drugsdealers hebben in het lab vloeistof over hun kleding gekregen. Om geen argwaan te wekken met de zwaar chemische lucht om hun heen, besluiten ze hun kleding om de zoveel kilometer uit de auto te kieperen. (tsja, ik vrees dat ik iets te snel achter elkaar de fantastische serie “Undercover” op Netflix heb zitten kijken….)

Een auto vol tieners zijn stiekem naar een houseparty geweest. Op de terugweg kleden ze zich in de auto weer om in hun gewone kloffie. Net dan doet Patrick het raam open en waait het setje kleding van Steven het raam uit. (ik blijf dan alleen nog een beetje zitten met die zwarte schoen….)

Marlies heeft als cadeau een kampeervakantie van haar vriend gekregen met bijpassende praktische kleding…. Maar Marlies houdt helemaal niet van kamperen. Ze krijgt ruzie met haar vriend en gooit zo hup het rotcadeau het raam uit…..

Tsja, ik heb dus geen idee, dat zie je wel.

Ik zou dat toch eens na moeten vragen bij iemand die wel iets weet van dit soort dingen. Politie ofzo? Rijkswaterstaat?

En toch is het raar, vind je niet? Die vreemde voorwerpen op de vluchtstrook.

Net zoals er soms rare dingen zijn in je management-directieteam. Dingen die niet lekker lopen terwijl wel alle middelen er zijn om het soepel te laten lopen. Alsof er zand in de motor zit.

Eerst denk je nog, ach toeval en los je het brandje op. Maar als er steeds “vreemde voorwerpen” in jullie team blijven opduiken, dan is het toch goed om het er niet bij te laten. 

Wat dan? Wilde scenario’s bedenken, bedenken wie de schuldige is?

Of toch eens laten onderzoeken? Door iemand die misschien niet zoveel weet van setjes kleding op de snelweg, maar wel van teams/ onderhuidse belangen/ mismatches en vooral dat voor eens en altijd oplossen. Kijk maar eens op https://www.deteamcoach.nl/analyse-advies/ 

Bel me gerust als je me eens met jullie mee wil laten kijken op 0641335607 of stuur me een mail op info@deteamcoach.nl Ik kom graag langs, zonder factuur, zonder gedoe en met mijn beide schoenen stevig aan mijn voeten.