Ja! Stuur mij de gratis video serie met gouden tips

Ben jij die interessante ego, die met mij iets nieuws wil ervaren?

Je staat voor groepen. Niet voor niks! We hebben die positie gekozen vanuit de beste bedoelingen. En laten we eerlijk zijn, het streelt ook onze ego. Wie ik ben voor die groep, heeft directe invloed op de groep en de dynamiek. Ik ben het instrument dat die groep laat leren, doorbreken en ontdekken.

Ik zou zo graag nog meer willen knallen voor een groep, zonder er een one-woman show van te maken. Ik wil leren over welke stukken van mijzelf ervoor zorgen dat ik soms te sussend ben voor een groep. Wat moet ik toch met dat ongeduld? Wat maakt dat ik teams coach en zelf in samenwerking zo snel de competitie opzoek? Wat te doen met al die verschillende stemmen in een groep? Hoe kan ik een team op de toppen van haar kunnen laten sprankelen? Ik heb altijd wel eentje in een team waar ik een fikse allergie op heb, hoe doen jullie dat?

Herken je jezelf? Heb jij ook zin om het TEAMCOACHBEEST los te laten uit jezelf?

Ik had oorspronkelijk een training ontwikkeld. Teamcoaching voor gevorderden. Totdat ik erachter kwam dat ik dat helemaal niet wil. Ik wil niet trainen en jou vertellen hoe het moet. Ik wil zelf samen met jou aan den lijve ervaren. Een thema induiken en daar samen in leren. Sparren over groepen waar wij allebei het antwoord nog niet in hebben. Nieuwe inzichten ontdekken in die lastige leuke ego’s die we zijn.

Hoe? Dat weet ik nog niet precies. Maar als het aan mij ligt is het spannend…….. Is het uitdagend en is het samen.

Het is in een groep senior groepbegeleiders. Spannende mensen die niet op hun mondje zijn gevallen, die gewend zijn te leiden, die vaak weten wat ze willen, maar ook nog meer willen ontdekken

We duiken een GAME in en gaan aan den lijve ervaren en leren. Ervaringsgericht, spannend en door de patronen heen die je nu stuck houden in een beperktere versie van jezelf.

Heb je interesse?

Deze game is op uitnodiging dus je kunt nog niet zomaar meedoen, maar als dit verhaal bij je gaat tikken…….

Schrijf me een mail met wat jij wilt ontdekken

Info@DeTeamcoach.nl

Dan zie ik je wel aan de start verschijnen……..