Selecteer een pagina

De yoghurt zit in je tas. Die mooie leren tas, met dat suède binnenkantje. Je hebt ongeveer 312 x gecheckt of de deksel van je yoghurtbankje echt goed vast zit….Voor de zekerheid heb je er nog een elastiekje omgedaan.

Eenmaal op je werk maak je je tas open. Je bent al niet meer verbaasd als je de druipende witte massa van je dossiers af moet vegen.

Je kind zit zomaar ineens in een enorme schattige houding midden tussen zijn knuffels. Hij lacht uitbundig. Een plaatje. 

Je rent naar de telefoon. Twee seconden duurt het. Als je je zoontje weer aankijkt is hij net weer opgestaan. Met zachte hand (en stiekem ook nog met een flinke bedreiging) probeer je hem weer terug te zetten tussen zijn knuffels…. Die ene foto, het gaat nooit meer lukken.

Het is stralend weer, op zondagmiddag… Het strand lonkt. Hoe fijn zou het zijn een middagje rust, ruisende zee en knisperende korrels zand tussen je tenen. Jij alleen met een boek en een flesje zonnebrandcrème. Misschien valt het wel mee met de drukte dit keer….

Twee uur later sta je nog steeds vast tussen Den haag en Kijkduin, je moet onderhand plassen…

Tegen beter weten in….We weten het wel al die dingen, al die dingen waar we op hopen, dat het nu toch anders zal zijn.

Misschien dat ons team met onze problemen wel vanzelf verandert? Zomaar ineens…..

Of ben je klaar met hopen, met tegen beter weten in iets anders verwachten? Klaar voor een plan dat wel werkt? Kijk eens op www.deteamcoach.nl/teamcoaching of bel me op 06-41335607. Ik kom graag langs, zonder gedoe, zonder factuur en o ja ook zonder yoghurt. Ik ben niet gek 😉