Ik heb interesse, maar ik heb toch nog wat vragen….

Tuurlijk gaan we daar antwoord op geven 😀

F.A.Q.

  1. Er zijn zoveel trainingen op het gebied van leiderschap. Waarom moet ik voor deze leergang kiezen?

De meeste trainingen in de markt leren je óf een methode op het gebied van teamontwikkeling óf een training die ingaat op jouw persoonlijk leiderschap. In onze training krijg je én én! Omdat wij geloven dat er én veel meer mogelijk is in jouw team (en die mogelijkheden gaan we jou leren) én je jezelf als instrument moet leren bespelen en ook daar laten we je hele nieuwe kanten in ontdekken.

 

2. Wat is jullie achtergrond/ expertise?

Ik en mijn collega Ben Vissers kennen elkaar van de internationale opleiding Themagecentreerde Interactie (TGI) in Nederland, Duitsland, België. Wij hebben allebei zeven jaar gestudeerd in allerlei geheimen, ins and outs van groepsdynamica. Ook zijn we allebei gediplomeerd door het Internationaal Ruth Cohn Instituut in deze methode.

Ben Vissers is de auteur van het boek “Kracht in Samenwerken” en ikzelf ben auteur van het boek “Meer Teamresultaat” gepubliceerd bij Bookboon https://bookboon.com/nl/meer-teamresultaat-ebook volgend jaar ook te verkrijgen als audio-book

Samen en ook met andere collega’s hebben wij meer dan 100 teams begeleid die flink in de problemen zaten. Deze teamcoaching duurde meestal ongeveer 6-8 maanden per team.

 

3. Hoe werkt het als ik interesse heb?

Als je mee wilt doen aan de training dan

  1. Schrijf je je in via deze link
  2. Plannen we samen een intakegesprek via Skype
  3. Bepalen we samen of de leergang inderdaad de beste oplossing voor jou is. Zo niet dan geef ik je een tip voor een andere stap. Zo ja:
  4. Je hebt een plek in de groep en ik meld je aan bij de locatie
  5. Ik stuur je een factuur net voor aanvang
  6. We hebben een onwijs gave leergang!

 

4. Ik wil mijn leidinggevende/ organisatie laten betalen, kan dat?

Ja, dan geef je dat gewoon aan op het inschrijfformulier en sturen wij de factuur naar de juiste persoon.

 

5. Ik kan op één van de dagen van de vijf niet, is dat een probleem?

Eén van de dagen kun je nog wel missen. Worden het er meer dan raden we je aan voor een andere groep op een ander moment te kiezen.

 

6. Waarom deze prijs?

De training bestaat uit vijf dagen en wordt gegeven door twee trainers met een zeer ruime expertise. Ook wordt er gewerkt in relatief kleine groepen, dus je krijgt zeer veel persoonlijk aandacht, feedback en ruimte om jouw eigen casuïstiek in te brengen. Na de vijf dagen 

heb je niet alleen methodisch veel geleerd, maar vooral door ervaringsgerichte oefeningen vele realisaties opgedaan.

Wij staan voor de kwaliteit die we bieden. Zo sterk dat we daar garant voor willen staan. Mocht je na het eerste blok (de eerste drie dagen) niet het gevoel hebben dat deze training jou echt verder brengt, krijg je 100% je geld terug van de training.

 

7. Wat als de training al vol is?

Dan zetten we je op de wachtlijst voor de volgende training. Zodra de nieuwe data bekend zijn, geven we je een seintje.

 

8. Wat moet ik meenemen?

Allereerst jezelf. Daarnaast een schrijfboekje en pen. Voor een aantal oefeningen is het prettig om gemakkelijke (wandel) schoenen bij je te hebben en gemakkelijke kleding. Deze oefeningen doen we namelijk buiten en vragen een lichte fysieke inspanning (met lichamelijke beperkingen wordt rekening gehouden).

 

Mocht je een andere vraag hebben die hier niet bij staat

Mail op info@deteamcoach.nl